VNU


Beautybeurs voorjaar 2017 in Utrecht: 25, 26 en 27 maart 

Voorjaarsbeurs Utrecht heet voortaan Beautyspot.nl trade edition 2016. Al meer dan 20 jaar organiseert Jaarbeurs in het voorjaar de beautybeurs in Utrecht. Op 9, 10 en 11 april was daarom de Beautyspot.nl trade edition op deze locatie. Het grootste vakevent voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, wellnessprofessionals, visagisten, pedicures en huidtherapeuten. De volgende editie van deze beurs is op 25, 26 en 27 maart 2017. Natuurlijk in Utrecht.

Er worden regionaal diverse beurzen georganiseerd, maar beautyprofessionals uit het gehele land waarderen al jaren de centrale ligging in Utrecht. Niet voor niets vinden hier beautybeurzen in voorjaar en najaar plaats en de uitreiking van de Beautysalon Top 100.

Voor de beautybeurzen van Beautyspot.nl kun je korting krijgen als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en Beautyspotter wordt. Kijk hier voor meer informatie »

Samenwerking met BTP beëindigd

Tot en met 2015 organiseerde Jaarbeurs Beauty Trade Special in samenwerking met leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals (BTP). Beauty Trade Special was een vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, hand- en nagelverzorgers/stylisten, visagisten, voetverzorgers, schoonheidsinstituten, zonnestudio's en beautycentra. Je kon meedoen aan workshops, en nieuwe producten en apparaten testen. Van producten voor gezichts-, lichaams-, voet- en nagelverzorging tot de complete inrichting van je beautysalon of wellnesscentrum. Jaarbeurs organiseerde deze vakbeurs in 2015 voor het laatst in Utrecht van zaterdag 7 maart 2015 tot en met maandag 9 maart 2015, daar is de Beautyspot.nl trade edition voor in de plaats gekomen.

Centrale ligging van Utrecht gewaardeerd
Vanaf 2016 biedt Jaarbeurs goedkopere tickets aan en combinatietickets voor parkeren. Je kunt ook gewoon weer met de trein komen. Vanaf het nieuwe Centraal Station is het maar een paar minuutjes lopen naar de beurs. Sommige beautyprofessionals maken van hun dagje beurs een gezellig dagje uit. Utrecht heeft een leuk centrum waar je kunt shoppen en er zijn restaurantjes in alle prijsklassen.

BEAUTYBEURS UTRECHT NAJAAR

Beauty Salon Dimensions

De beautybeurs Beauty Salon Dimensions werd tot en met 2014 georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met leveranciersorganisatie BTP. Maar deze beurs, die voorheen altijd in het najaar in Utrecht werd georganiseerd, voldeed niet meer aan de wensen van de bezoekers. Daarom is Beauty Salon Dimensions sinds 2015 geannuleerd en is daar de Beautyspot.nl live edition voor in de plaats gekomen.

Beautyspot.nl live edition

Het is de hoogste tijd voor iets nieuws. Een sprankelend evenement, waar je je collega’s en de leveranciers van de beautybranche in real live kunt ontmoeten. En waar je je vakkennis kunt updaten door het bezoeken van interessante lezingen over actuele onderwerpen. Daarom is op 20 & 11 september 2016 de tweede Beautyspot.nl live edition in de Jaarbeurs in Utrecht.

Blijf op de hoogte over dit najaarsevent en ontvang korting op kaarten voor beautyprofessionals via Beautyspot.nl »