VNU

Beautybeurzen

Beautyprofessionals uit heel Nederland en België komen twee keer per jaar naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de voorjaarsbeurs en de najaarsbeurs. Beide beurzen worden georganiseerd vanuit Beautyspot.nl, het platform waar de beste beautyprofessionals bij blijven in hun vak. De beurzen zijn voor schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, nagelstylisten, visagisten, pedicureprofessionals en wellnessprofessionals.

Beautybeurs voorjaar 2017 in Utrecht: 25, 26 en 27 maart

De voorjaarsbeurs in Utrecht heet: Beautyspot.nl trade edition. Al meer dan 20 jaar organiseert Jaarbeurs in het voorjaar de beautybeurs in Utrecht. In het voorjaar is dit vakevent daarom op deze locatie. Het grootste en meest belangrijke vakevent voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, wellnessprofessionals, visagisten, pedicures en huidtherapeuten. De volgende editie van deze beurs is op 25, 26 en 27 maart 2017. Natuurlijk in Utrecht.

Samenwerking met BTP beëindigd

Tot en met 2015 organiseerde Jaarbeurs Beauty Trade Special in samenwerking met leveranciersvereniging Beauty Trade Professionals (BTP). Beauty Trade Special was een vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, hand- en nagelverzorgers/stylisten, visagisten, voetverzorgers, schoonheidsinstituten, zonnestudio's en beautycentra. Je kon meedoen aan workshops, en nieuwe producten en apparaten testen. Van producten voor gezichts-, lichaams-, voet- en nagelverzorging tot de complete inrichting van je beautysalon of wellnesscentrum. Jaarbeurs organiseerde deze vakbeurs in 2015 voor het laatst in Utrecht van zaterdag 7 maart tot en met maandag 9 maart 2015, daar is de Beautyspot.nl trade edition voor in de plaats gekomen.

Centrale ligging van Utrecht gewaardeerd

Vanaf 2016 biedt Jaarbeurs goedkopere tickets aan en combinatietickets voor parkeren. Je kunt ook gewoon weer met de trein komen. Vanaf het nieuwe Centraal Station is het maar een paar minuutjes lopen naar de beurs. Sommige beautyprofessionals maken van hun dagje beurs een gezellig dagje uit. Utrecht heeft een leuk centrum waar je kunt shoppen en er zijn restaurantjes in alle prijsklassen.
Er worden regionaal diverse beurzen georganiseerd, maar beautyprofessionals uit het gehele land waarderen al jaren de centrale ligging in Utrecht. Niet voor niets vinden hier beautybeurzen in voorjaar en najaar plaats.
Blijf op de hoogte over dit voorjaarsevent via www.beautyspottrade.nl. Voor de beautybeurzen van Beautyspot.nl kun je korting krijgen als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en Beautyspotter wordt. Kijk hier voor meer informatie »

Beautybeurs Utrecht najaar 2016: 10, 11 en 12 september

De najaarsbeurs in Utrecht heet: Beautyspot.nl live edition. Dit is de grootste vakbeurs voor schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, wellnessprofessionals, visagisten, pedicures en huidtherapeuten in het najaar. September is het moment waarop beautyprofessionals hun voorraden aanvullen en hun kennis opfrissen. Dan kies je je nieuwe assortiment en doe je nieuwe kennis en vaardigheden op. De najaarseditie is daarom voor iedereen in de beautybranche een aantrekkelijke combinatie van: shop ‘till you drop & upgrade your skills. De volgende editie van deze beurs is op 10, 11 en 12 september 2016. Natuurlijk in Utrecht.

Beauty Salon Dimensions

De beautybeurs Beauty Salon Dimensions werd tot en met 2014 georganiseerd door Jaarbeurs in samenwerking met leveranciersorganisatie BTP. Maar deze beurs, die voorheen altijd in het najaar in Utrecht werd georganiseerd, voldeed niet meer aan de wensen van de bezoekers. Daarom is Beauty Salon Dimensions sinds 2015 geannuleerd en is daar de Beautyspot.nl live edition voor in de plaats gekomen.

Beautyspot.nl live edition

Het is de hoogste tijd voor iets nieuws. Een vakevenement, waar je je collega’s en leveranciers van de beautybranche kunt ontmoeten. En waar je je vakkennis kunt updaten door het bezoeken van interessante lezingen over actuele onderwerpen. Daarom is op 10, 11 en 12 september 2016 de tweede Beautyspot.nl live edition in de Jaarbeurs in Utrecht. Maandag is de beautybeurs open tot 14:00 uur.

Blijf op de hoogte over dit najaarsevent via www.beautyspotlive.nl. Voor de beautybeurzen van Beautyspot.nl kun je korting krijgen als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief en Beautyspotter wordt. Kijk hier voor meer informatie »